SZEMÉLYRE SZABOTT TERÁPIÁK  
line decor

line decor
 

...a bejelentkezésről?

A kezelés megkezdéséhez előzetes időpont egyeztetés szükséges, melyet a jobb oldalon látható telefonszámon tehet meg hétköznapokon 9.00-19.00 között.

Az időpontok módosítására, illetve lemondására 48 órával az egyeztetett időpontot megelőzőleg van lehetőség. 24 belüli lemondás vagy esetleg ennek elmulasztása esetén teljes díjat számítunk fel.

Kérjük, legyen tekintettel a szabad időpontra várakozó páciensekre, és a rendelkezésre álló terapeutára!

Együttműküdését köszünjük szépen!

...mit hozzak magammal?

Minden előzetes orvosi dokumentációt, Röntgen, CT, MR képet és értékelést, mely az adott problémájával kapcsolatos. Jó nedvszívó, rugalmas pamut pólót és rövid nadrágot, (saját igénye szerint) törölközőt a tornához.

Magán egészségpénztáras szerződés esetén a számlakiállításhoz kérem, hozza magával a tagi kódját.

...kell e várakoznom?

Minden kedves Paciensem előre egyeztetett időpontban érkezik. A megbeszélt időpontokat igyekszem pontosan betartani. Minimális csúszás előfordulhat, mely nem több 10 percnél. A megértést és a türelmet ezúton köszönöm!

...mire számíthatok?

Az első találkozáskor kikérdezem Önt panaszáról, annak körülményeiről, jellegéről.

Ezt követi egy alapos, teljes testet feltérképező mozgásszervi vizsgálat, amely minden esetben fehérneműben, bikiniben vagy fürdőnadrágban történik.

Először egy álló testhelyzetben történő megtekintést végzek, melyet a kezelőágyon fekve egy ízületi mozgásfelmérés követ. Az ízületi felmérés részben aktív, részben passzív mozgatás.

A passzív mozgásvizsgálat során alkalmazott diagnosztikus fogások egyben kezelő fogások is. A felmérést követően az eredmény függvényében megteszem terápiás javaslataimat.

Mindig a talált problémához mérten választom meg a legmegfelelőbb manuálterápiás, gyógytorna, Schroth 3D, Mckenzie, triggerpont, taping vagy Anatomy Trains - FRSB kezelési módszert, melyeket kombináltan is alkalmazok.

Legtöbb esetben a Paciensek otthon elvégzendő feladatot is kapnak.

 

 

NEM TUDJA PONTOSAN, MILYEN KEZELÉSRE VAN SZÜKSÉGE?

Ha nem tudja pontosan, Önnek hogyan tud segíteni a gyógytorna, de gyógyulni szeretne, keressen meg bizalommal személyesen!

Deák Rita

Manuál terapeuta/ Gyógytornász
Manual therapist/ Physiotherapist

Tel:
+36 20/9945-815
E-mail:
ritamozgas ( kukac ) gmail.com

Mozgásszervi rendelő:
1027 Budapest,
Margit krt. 50-52.
I. emelet 1.
(14-es kapucsengő)