SZEMÉLYRE SZABOTT TERÁPIÁK  
line decor

line decor
 

PACIENSEIM MONDTÁK...

"Gerinc problémám miatt barátaim javaslatára szerettem volna megismerkedni a McKenzie terápiával. Interneten kezdtem keresgélni és többek között így találtam meg Rita honlapját.

Legfontosabb szempontjaim voltak: McKenzie terápia ismeretei , szakmai tapasztalatok és a jó megérzésem. A 3-4 közelebbi elérhetőség közül ezek alapján számomra Rita honlapja nagyon meggyőző volt. Ráadásul  ő manuál terápiával is foglalkozik. Csak kisebb kérdőjeleim maradtak pl. nem találtam fényképet a honlapon, pedig számomra a szimpátia is lényeges szempont, ill  a vélemények, referenciák rovat nem működött. Ezeket az apróságokat nagyon jól ellensúlyozta számomra a rendelő közelsége.

Az időpont egyeztetése nagyon rugalmasan és gyorsan megtörtént, ez volt az első konkrét jó jel.

Az első látogatásom alkalmával meggyőződtem, hogy biztosan jól döntöttem, a szakmai jellegű információkon túl jó volt a megérzésem. Rita nagyon alaposan, lelkiismeretesen megvizsgált. Érezni lehetett, hogy nagyon komolyan veszi a munkáját, azonnal látható volt    maximális szakmai elhivatottsága. A fényképet és a kommenteket sem hiányoltam többé, Rita megnyerő személyisége az első pillanatban nagyon szimpatikus volt a számomra, éreztem  tökéletesen bízhatok benne és ez alapvető fontosságú.

3-4 kezelésen vagyok túl,Rita több funkcionális hibát felfedezett,most ezek kijavításán dolgozunk. Biztosan tudom, hogy jó kezekben vagyok, maximálisan megpróbálom végrehajtani a kitűzött feladatokat.

Természetesen a magán praxisban elvárható a jó ellátás, de véleményem szerint Rita ennél többet nyújt. Szakmai ismeretei,hozzáállása,lelkiismeretessége, személyisége  miatt  aki hasonló problémákkal bajlódik nagyon ajánlom ,hogy keresse fel őt,biztos vagyok benne,hogy nem fog csalódni."

Birtók András

 

"Rendszeressé vált deréktáji fájdalmaim miatt szakorvoshoz fordultam, aki a vizsgálatok elvégzése után rendszeres gyógytornát ajánlott.

Ekkor kerestem fel Deák Ritát, akihez évek óta járok heti gyakorisággal. Azóta fájdalmaim eseti jellegűekké váltak, és ezeket a foglalkozásokon Rita célzottan kezeli, esetenként megválasztva az általa legalkalmasabbnak ítélt terápiát

Az elmúlt évben egy további problémám is jelentkezett, - állandósult zsibbadás a karomban - amelyet Rita különböző mozgásterápiás módszerek alkalmazásával sikeresen meggyógyított. Ezúton is köszönöm!

Mindenkinek ajánlom, hogy mozgásszervi betegségeit lehetőség szerint ne gyógyszerekkel, hanem mozgásterápiával gyógyítsa. Ebben Deák Rita hatékony segítséget tud nyújtani!"

Üdvözlettel,
Stipich Györgyi

 
Képesítéseim, diplomáim...
 
 

NEM TUDJA PONTOSAN, MILYEN KEZELÉSRE VAN SZÜKSÉGE?

Ha nem tudja pontosan, Önnek hogyan tud segíteni a gyógytorna, de gyógyulni szeretne, keressen meg bizalommal személyesen!

Deák Rita

Manuál terapeuta/ Gyógytornász
Manual therapist/ Physiotherapist

Tel:
+36 20/9945-815
E-mail:
ritamozgas ( kukac ) gmail.com

Mozgásszervi rendelő:
1027 Budapest,
Margit krt. 50-52.
I. emelet 1.
(14-es kapucsengő)