SZEMÉLYRE SZABOTT TERÁPIÁK  
line decor

line decor
 

MBT = Masai Barefoot Technologie
(Masai Mezitláb Technológia)

A stabil ház, stabil alapokon nyugszik. A talpunk a testünk egyik legérzékenyebb része. Képes a talaj minden kis egyenetlenségét, dudorát érzékelni. A talp finom receptorai jelzést küldenek az agyba, milyen testtartást kell, hogy felvegyünk, mely izmokat kell megfeszítenünk ahhoz, hogy ne essünk el egy buckára lépéskor.

A korábbi generációk embereit a természetes talaj és a mezítláb járás arra késztette, hogy „aktívan” járjanak. A talaj egyenetlenséginek kitapogatása, a folyamatos alkalmazkodás az izmok és az idegrendszer folyamatos igénybevételét jelentette.

Napjainkra a lebetonozott utcák, a merev, divatvezérelt cipők a mozgásszegény életmód az izmok sorvadásához, izomegyensúly felbomlásához, izületi túlterhelésekhez vezettek.

Kezdjük hát a problémák megoldását az alapoknál! A természetes járás legjobb segédeszköze az MBT- lábbeli, mely a civilizált ember számára nyújt segítséget a mozgásszervi problémák megelőzésben és a már meglevő problémák korrigálásában egyaránt.

Rendelésemen megismerkedhet a speciális lábbelivel, és a benne történő járás technikájával.

Felvilágosítást  kaphat, hol végeznek önhöz legközelebb ingyenes vizsgálatot, mely során felmérik a lábak terheltségét és választhat a különféle modellek közül.